Nova Temporada 2021

Salou Triatló 2021

Nova Temporada 2021

Benvinguts a totes i tots a aquesta nova temporada ’21, la temporada del 10è aniversari.

A la temporada passada li volem veure la part més positiva, que la té!!

En la part esportiva hem sàpigut no decaure i no tira la tovallola i hem seguit practicant l’esport que més ens agrada, en la part competitiva hem complert amb l’objectiu de club de mantenir-nos una temporada més en divisió d’honor en totes les lligues que s’han disputat, i com a grup som més forts que mai després del que ens ha tocat viure en els darrers temps.

Salou Triatló 2021

Foto i muntatge: @rogerbikerun

Aquesta temporada que estem a punt d´iniciar no serà la més fàcil, però de ben segur que tornaren a gaudir lluint els nostres colors per tot el territori participant en les diferents proves esportives i activitats de club i mantenint la filosofia de club que sempre hem defensat, la filosofia de comptar amb tots vosaltres per davant de les individualitats, de fer grup, pinya i pensant sempre el que és millor pel club.

Des de la junta gestionar un club com el nostre no és gens fàcil i encara ha estat més difícil en aquests últims mesos, però veient el vostre compromís, il·lusió i dedicació sabem que val la pena seguir treballant per tots vosaltres i fer del nostre club un club de triatló del que en pugueu estar molt orgullosos.

Així que des del Salou Triatló Costa Daurada us desitgem una entrada d’any nou amb els nostres millors desitjos perquè compliu amb èxit tots els vostres objectius personals i esportius.

Salou Triatló Costa Daurada