Termes i Condicions

Termes i Condicions – Tenda Online

Com Comprar

Per comprar a la botiga online, només has d’escollir els articles que més t’interessin, incorporar-los a la cistella de compra fent un clic sobre la icona del carretó (botó compra) i tramitar la comanda.
Un cop tramitada correctament, revisa la bústia del teu correu electrònic amb el correu de confirmació de la comanda.

Enviaments

No es fan enviaments internacionals ni nacionals. Tindrem un punt de recollida el qual es notificarà a les persones que hagin fet la comanda.

Canvis i Devolucions

Les devolucions hauran de fer-se en l’embolcall original, sense haver-se usat i mantenint el format original.

No es podrà retornar cap classe de material que hagi tingut un mal ús.

El material malmès es podrà retornar en un termini de màxim 30 dies des de la seva adquisició del punt de repartiment.

Per tal de sol·licitar la devolució d’alguna peça de roba cal enviar un mail deixant les vostres dades per tal que ens posem en contacte a info@saloutriatlo.com

Sempre que disposem de estoc es canviarà la peça malmesa i en cas contrari faríem la devolució del cost del material.

Les fotografies de les peces de roba així com les descripcions, talles, colors o qualsevol classe de distintiu tenen per objecte aportar la màxima informació possible, no obstant això, s’ha de tenir en compte que no tenen caràcter exhaustiu.

Pagament Segur

Només és possible el pagament amb Targeta de crèdit securitzada: VISA, MASTERCARD o MAESTRO per mitjà de la plataforma digital de RedSys Servicios de Procesamiento.

Termini Entrega

Es preveu un termini màxim d’entrega de 90 dies des de la tramitació de la comanda essent el més habitual entre 45-60 dies.
Com treballem amb diferents distribuïdors, els temps d’entrega són variables però sempre seran notificats d’una manera orientativa.